شرکت طعم و رنگ فریر

شرکت دانش بنیان طعم و رنگ فریر فعالیت خود را از سال 1388 با هدف تولید رنگیزه‌های طبیعی خوراکی از ضایعات کشاورزی برای اولین بار در کشور آغاز نموده است. پس از سه سال تحقیقات مداوم توسط محققین و کارشناسان مجرب خود در صنایع غذایی کشور در سال 1391 در شهرک علمی تحقیقاتی مستقر گردید و موفق به تولید اولین رنگ خوراکی مقاوم به حرارت و pH اسیدی در کشور شد. بعد از ثبت این موفقیت اقدام به تحقیق در زمینه طعم‌های خوراکی و رابطه مستقیم طعم و رنگ در صنعت غذا نمود که در راستای سیاست‌های شرکت، مرکز تحقیقاتی جهت ایجاد تعامل بین دانشگاه و صنعت متشکل از صاحبان حرفه صنایع غذایی ونخبگان این صنعت نیز ایجاد گردید.

  • فعالیت های علمی شرکت طعم و رنگ فریر
  • راه اندازی دپارتمان صنایع غذایی فریر راه اندازی کلینیک بزرگ صنایع غذایی ایران
  • برگزاری تورهای آموزشی صنایع غذایی
  • مشاوره امور تحقیقاتی و پژوهشی
  • برگزاری دوره های آموزشی جهت پرسنل تولید، کنترل کیفیت و تحقیق و توسعه کارخانجات صنایع غذایی
  • مشاوره ثبت اختراع محصول، فرآیند، دستگاه جدید و…پیاده سازی انواع استانداردهای بین المللی و اخذ گواهینامه های ( ISO 9001،ISO 22000، HACCP) و ...

محصولات و فناوری ها

رنگ‌های خوراکی فریر

طعم دهنده‌های پودر خوراکی طبیعی

  • نام مدیرعامل: سید مسعود تقوی
  • سایت: www.freerco.com
  • تلفن: 03133931365
  • ایمیل: info@freerco.com
  • آدرس:

    اصفهان، بلوار دانشگاه صنعتی، شهرک علمی و تحقیقاتی، پارک علم و فن آوری شیخ بهایی


اطلاعات تماس

آدرس: اصفهان، بلوار دانشگاه صنعتی، شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، خیابان 12، ساختمان فراتحقیق، طبقه همکف

تلفن تماس: 03133932133

فکس : ۰۲۱۴۱۴۲۵۵۵۵ داخلی ۳۸۵۷۹

شماره همراه: 09134046840

ایمیل: info@isfahan.tech

انجمن شرکت‌های دانش‌بنیان استان‌اصفهان

انجمن شرکت‌های دانش‌بنیان استان‌اصفهان به عنوان تشکلی از فعالان اقتصادی حوزه فناوری، براساس قوانین جمهوری اسلامی ایران در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران تاسیس و به ثبت رسیده است.